Biografia

Em dic Aitana Montaner i vaig néixer l’any 1984 a Barcelona. Vaig viure fins als 15 anys a Santa Perpètua de Mogoda, per això em sento tan de poble com de ciutat. Vaig arribar al periodisme una mica per casualitat, després d’una breu incursió a la traducció i la interpretació, en tots dos casos a la Universitat Autònoma de Barcelona. Després vaig fer un Màster en Comunicació, Cultura i Educació, un àmbit, el de l’educació, en el qual segur que treballaré algun cop. De fet, la meva visió de la professió periodística està fortament influïda per la percepció dels mitjans com un instrument per créixer com a individus i com a societat, tot el que hi veiem, sentim o llegim ens construeix.

He treballat principalment a la televisió, sobretot en mitjans públics locals. Televisió de L’Hospitalet, on vaig començar com a redactora l’any 2007 i després vaig coordinar els informatius (2009-2011), va ser la millor escola. BTV, Telecinco, Terra TV, Mou TV, Viladecans TV, RAC1… En totes les feines he après molt i he intentat aportar-ho tot. Em falten moltíssims anys d’experiència, però crec que ha arribat el moment de començar a treballar, ni que sigui a estones, sense l’empara de cap empresa, ni gran ni petita. En allò que m’interessa i em sembla important difondre. Per això aquest blog.

I el nom… bé, em sembla prou descriptiu i gens pretensiós. L’última cosa que vull és anar d’abanderada de la veritat absoluta i del bon periodisme. Sóc periodista i m’agrada la feina ben feta. Punt.

Aquí teniu el meu perfil de LinkedIn. Podeu contactar amb mi aquí. A Twitter, em trobareu com @aitaner.

Més enllaços:

  • Reportera rossa a l’Espècies Protegides, de SER Catalunya.
  • Articles seleccionats sobre innovació audiovisual a Next TV.
  • Best Practices in Viladecans. Vídeo divulgatiu per a l’Ajuntament de Viladecans en el marc del projecte europeu Proactive Change. Imatge: Biel Mauri. Muntatge: Cristina Gómez.

 

Anuncis

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers like this: