10 motius per votar l’1 d’octubre

Vota sí, vota no. Vota no, vota sí. Però vota. Que ningú decideixi per tu quin serà el teu futur. Si dubtes, aquí tens 10 motius per sortir de casa el proper 1 d’octubre.

1 _ Perquè fa temps que demanem poder intervenir en les decisions polítiques, perquè no ens serveix votar partits de valors caducs cada quatre anys, i per primera vegada tenim l’oportunitat de marcar la diferència.

2 _ Perquè fa molts anys que una part de la ciutadania demana poder votar per resoldre una situació de manera democràtica i pacífica i no podem ignorar-ho durant més temps.

3 _ Perquè no hi ha hagut cap resposta, cap gest ni cap oferiment davant les inquietuds que s’han expressat al carrer i a les institucions.

4 _ Perquè no sabem si hi ha més partidaris del sí o del no a Catalunya, però sí hi ha el consens que l’única manera de saber-ho és votant.

5 _ Perquè l’únic argument del Govern espanyol per prohibir el referèndum és una interpretació restrictiva de la legalitat, perquè ara els interessa oblidar altres conceptes com democràcia, legitimitat i moral.

6 _ Perquè el control o l’intent d’un govern de controlar els mitjans de comunicació és un senyal evident que la democràcia i la llibertat de la ciutadania estan en greu perill.

7 _ Perquè la instrumentalització dels jutges ha arribat a extrems vergonyosos, per no parlar de les sentències que s’han d’acatar només en funció de qui siguis i de què tractin.

8 _ Perquè decidir democràticament no generarà cap conflicte a Catalunya i un cop decidit el que sigui seguirem endavant entre tots com a persones madures i raonables que som.

9 _ Perquè demostrarem als partits polítics, a tots, que tenim força i podem intervenir en les decisions, les lleis i els canvis, grans o petits, que afecten la nostra vida i afectaran la dels nostres fills d’aquí a molts anys.

10 _ Perquè tenim l’oportunitat d’escriure un capítol de la història i estem obligats a implicar-nos, en el sentit que sigui, perquè ho devem a les generacions passades i a les futures.

 

Anuncis