reportera rossa 2015: al pot petit…

Les xifres, sí… Són tan importants! Ho posen tot al seu lloc. En cas d’empat no gaire, però en general sí. I que siguin grans! Com més grans, millor! Més impacte, més força, més potència. Doncs bé, a reporterarossa.com hi ha de tot i tot té la seva importància…

En 365 dies, he aconseguit publicar 17 articles (al·leluia!). De vídeos, només n’hi ha hagut un. Són xifres petites, és cert. Però també hi ha xifres grosses. 13.000 visites! Això multiplica per 6 les visites del 2014.

I hi ha una dada més petita que, tot i això, és encara millor: les pàgines vistes corresponen a uns 9.500 visitants. És a dir: quan algú clica en algun article del blog (i se suposa que el llegeix), després clica a un altre. I aquests dies he comprovat que hi ha qui ha fet fins a 6 clics! I tu, quants en faràs ara? Prova amb els més llegits!

ARTICLES MÉS LLEGITS reporterarossa.com

  1. Mi madre es independentista
  2. Drones militares: riesgos y ventajas
  3. Als indecisos

Aquí teniu més estadístiques del 2015 de reporterarossa.com presentades per WordPress d’una manera gràfica!

Es mostren amb dades com aquesta:

La sala de concerts de la Sydney Opera House pot acollir 2,700 persones. Aquest blog ha rebut unes 13,000 visites el 2015. Si fos un concert a la Sydney Opera House, equivaldria a unes 5 funcions amb entrades esgotades.

Mira l’informe sencer (en anglès).

Anuncis

2 respostes a “reportera rossa 2015: al pot petit…

_

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s