Qui (cony) és Felipe González?

Qui és Felipe González? En primer lloc, és un senyor que menteix. A l’article A los catalanes que ha publicat avui El País diu que a Catalunya “se empiezan a oír voces de rechazo a los que no tienen “pedigrí” catalán”. Una imatge molt útil per seguir venent l’odi contra els catalans fora de casa nostra, però que aquí ja ni tan sols ens avorreix. Menteix en coses tan senzilles com dir que ha recuperat “la sencilla condición de ciudadano, aunque en todo momento comprometido con nuestro destino común”.

Aquest senyor, a banda de ser expresident del Govern espanyol, no és un ciutadà més. Des del 2010, és conseller delegat de Gas Natural, una d’aquelles feines que et cauen quan tens connexions, amics i interessos que els que sí som senzillament ciutadans no acabem de coneixer mai. Ho deixarà perquè diu que s’avorreix.

01_Felipe_González_Gas_Natural

Font: El País (2015

En segon lloc, és un senyor que amenaça. A la seva carta ens regala una llarga llista de coses de les quals desconnectaríem (en condicional per fer veure que no passarà) si Catalunya fos independent, algunes tan absurdes com que el sector editorial que publica en castellà perdria els vincles amb l’Amèrica llatina i d’altres tan poc respectuoses com que seríem igual que Albània. Descartant les amenaces, a l’article queda un únic argument en contra de la independència: la legalitat. Mala tria per part de l’expresident.

04_Felipe_González_GAL

Font: El Mundo (2011)

En tercer lloc, Felipe González és un senyor la gestió política del qual podríem posar com a mínim en dubte.

Font: El País

Font: El País (2010)

Per acabar, és un senyor que no ha entès res del procés que viu Catalunya. Fa temps que no ho entén i juga a ficar-hi cullerada pensant que necessitem (catalans i espanyols) el seu braç protector i el seu cervell d’estadista. Però el seu temps polític ha passat.

El Confidencial Digital (2005)

Font: El Confidencial Digital (2005)

Qui cony és Felipe González?

Anuncis