Cinema i arquitectura (i drons i música…) a l’Arts Santa Mònica

Isaki Lacuesta és un dels comissaris de l’exposició ‘RCR Arquitectes: Papers‘ que encara es pot veure a l’Arts Santa Mònica, fins al 13 de setembre. També hi ha participat amb la instal·lació ‘Mur/Murs’, amb la idea que “l’espectador pugui transitar les aquarel·les d’RCR i veure com l’aquarel·la es converteix finalment en obra i en paisatge“. El director de La leyenda del tiempo (2006), Los pasos dobles (2011) i Murieron por encima de sus posiblidades (2015) està enllestint La propera pell i treballant en una nova col·laboració amb RCR que explica en aquesta entrevista.

També fins al dia 13, el Santa Mònica dóna l’oportunitat de repassar la vida de Joan Manuel Serrat amb cançons, retalls de premsa, desenes d’objectes i un munt de records que als fans del noi del Poble Sec segur que els vindran a la memòria. ‘Serrat: 50 anys de cançons‘, és una exposició d’aquelles que relaxa, que transporta el visitant a moments viscuts i imaginats. Per anar-hi sense pressa i per tornar-hi.

Exposició Serrat 50 anys ade cançons. Arts Santa Mònica

El centre encara suma propostes per als que som a Barcelona aquests últims dies d’agost, com ‘Blue sky days‘, de Tomas Van Houtryve. Una reflexió sobre els drons militars que planteja dubtes sobre la seva capacitat per identificar sospitosos de terrorisme i proposa escenes on tots podríem aparèixer i que podrien ser definides com a perilloses a certs indrets del món.

Exposició Blue Sky Days. Arts Santa Mònica

Anuncis