Una recomanació: ‘Incident at Oglala’

Si no la coneixeu, la història de Leonard Peltier no us deixarà indiferents. El documental ‘Incident at Oglala‘ (1992), produït per Robert Redford, explica com va ser condemnat el 1977 a dues cadenes perpètues per la mort de dos agents de l’FBI en un tiroteig a la reserva índia de Pine Ridge que va tenir lloc dos anys abans.

Les irregularitats que treu a la llum el documental (que va treure a la llum fa més de vint anys!) fan impossible de creure que Peltier celebrés els 70 anys el setembre passat encara a la presó. Tal com denuncia Amnistia Internacional en aquest article, li van denegar la llibertat condicional el 2009 i no podrà tornar a intentar aconseguir-la fins el 2024, amb 80 anys.

incident_at_oglala

Anuncis

Una resposta a “Una recomanació: ‘Incident at Oglala’

_

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s