Un espai per opinar, reflexionar i recomanar

Per mi, les opinions són el primer pas o l’últim. El primer quan s’aventuren des del desconeixement o el prejudici, sigui amb prudència o amb prepotència. L’últim, quan es fonamenten en arguments després d’un període de coneixement sobre la qüestió. Enmig d’aquest període és difícil opinar, perquè qui comença a descobrir una realitat complexa el primer que entén és aquesta complexitat.

Les opinions també són lliures i totes lícites. Però no val tot, cal la responsabilitat d’argumentar-les bé, d’evitar la demagògia, de no donar crèdit a qualsevol cosa. A reportera rossa vull oferir aquests últims passos i aquesta responsabilitat. Segurament hi trobareu més reflexions que opinions, no acostumo a fer cap defensa aferrissada de res, perquè intento entendre tots els punts de vista.

Aquí també hi haurà espai per a recomanacions de llibres, webs, pel·lícules, vídeos… i molt més! Perquè els gustos defineixen el tarannà de les persones i és important conèixer com és qui explica la realitat, ja que cadascú l’explicarà d’una manera diferent. Aquí podreu veure quin peu calço i espero que serveixi perquè feu confiança a aquesta reportera rossa.

Anuncis

_

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s